




Zeytin Ve Narlar Mahalleliye Ücretsiz Dağıtıldı
Mersin'in Tarsus ilçesinde belediyeye ait arsa üzerinde bulunan zeytin ve nar ağaçlarından toplanan mahsuller vatandaşlara dağıtıldı.
Fevzi Çakmak Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve Tarsus Şelalesi'ne yakın bir noktada yer alan zeytinlik alanda ve yine aynı bölgede yer alan nar ağaçlarındaki mahsullerin toplanıp, vatandaşlara dağıtılması için mahalle muhtarı M. Reşit Okumuş ve hayırsever İzzet Erel, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Dinsever'e başvurdular.
Yapılan inceleme neticesinde söz konusu alandaki mahsullerin toplanıp vatandaşlara dağıtılmasında herhangi bir mahsur olmadığının bildirilmesi üzerine, yine mahalleli gönüllüler, zeytinleri ve narları toplayarak, 5'er kilo şeklinde poşetleyip yaklaşık 350 aileye dağıttılar.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Aniden bastıran dolu yağışı Antalya’yı beyaza bürüdü
- Yıldırım düşmesi sonucu yanan ağacı da yine dolu yağışı söndürdü
- Şiddetli rüzgar uçurtmaları birbirine doladı, öğrencilerin keyifleri yarıda kaldı
- Alanya Belediyesi personeline kurum içi eğitim
- ANTGİAD Başkanı Yavaş: "Çok hızlı stratejik kararlar alabilen çevik işletmelere dönüşmek zorundayız"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim