




Ak Parti Sözcüsü Çelik, Kahramanmaraş’ta Valilik Ve Belediyeyi Ziyaret Etti
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'u ziyaret etti.
31 Mart yerel seçimleri öncesi aday tanıtım toplantısı için Kahramanmaraş'ta bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen programın ardından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Çelik, Büyükşehir belediyesi tarafından kente yapılan yatırımlarla ilgili çalışmayı başkan Erkoç'tan aldı.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye ziyaretinin ardından Kahramanmaraş Valiliğine geçti.
Vali Vahdettin Özkan'ı makamında ziyaret eden Çelik, Kahramanmaraş valisine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Çelik, "Maraş'ımıza önemli hizmetler yapan çok değerli bir yöneticimiz. Hep beraber Maraş'ı ilerletmeye, geliştirmeye, bütün yönetici arkadaşlarımız ortak bir irade etrafında kenetlenmiş ve çalışmaları bu şekilde yürütüyorlar. Bu çok büyük bir ehemmiyettir. Bugünde Maraş'a önemli hizmetler yapacak olan sevgili Valimizi ziyaret ediyoruz. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in basına kapalı programların ardından kentten ayrılması bekleniyor.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yangına dayanıklı kapı krizi: Antalya’da 1600 otelden yüzde 90’ı risk altında
- Antalya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları
- Prof. Dr. Koç’tan Prematüre Doğum Uyarısı: "En İyi Transfer Anne Karnında Olandır"
- Her yıl aynı caminin kubbesine yuva yapan leylek cemaatin ilgi odağı oldu
- Antalya’nın çocuk başkanından dünya çocuklarına barış çağrısı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim