




Chp’li Seçer’den Su Fiyatlarına İndirim Sözü
Silifke'nin kırsal mahallelerinde üreticilerle buluşan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, belli bir metreküpe kadar su tüketiminden para almayacaklarını söyledi.
Seçer, Silifke'nin Kurtuluş, Sökün, Arkum, Kapızlı ve Susanoğlu mahallelerinde kahvehane toplantıları düzenleyerek vatandaşlarla buluştu. Silifke'deki programına muhtarlarla bir araya gelerek başlayan Seçer, daha sonra Silifke Belediye Başkan adayı Mustafa Turgut, eski milletvekilleri Aytuğ Atıcı ve Ali Rıza Öztürk ile birlikte Kurtuluş, Sökün, Arkum, Kapızlı ve Susanoğlu mahallelerinde kahvehane toplantıları düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.
Çoğunluğu üretici olan vatandaşların, "su fiyatları çok yüksek" şeklindeki şikâyetiyle karşılaşan Vahap Seçer, "Söz veriyorum. Ben belediye başkanı olduğumda belli bir metreküpe kadar su ücretsiz olacak. Yoksullara, üreticilere bu olanağı sağlayacağım. Belirlenen metreküpün üzerine çıktığında para alınacak ama şimdiki gibi pahalı değil, ucuz olacak. İddia ediyorum, söz veriyorum, hiçbir belediye başkanının döneminde olmadığı kadar ucuz bir su fiyatı belirlenecek" dedi.
Belediye başkanı olduğunda en çok yatırım yapacağı, en çok destek vereceği alanın tarım olacağını ifade eden Seçer, üreticinin kooperatifleşmesine destek olacaklarını, soğukhava tesisi ve paketle tesisi kuracaklarını söyledi.
Seçer Silifke gezisi kapsamında ayrıca Taşucu, Atayurt ve Narlıkuyu mahallelerinde kurulan seçim ofislerinin de açılışını yaptı. Seçer, Taşucu'nda yaptığı konuşmada, "Büyükşehir Belediyesi bizim için çok önemli. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumda Silifke'ye hizmetler daha çok gelecek, daha hızlı gelecek. Belediye başkanı olur olmaz yapacağım ilk işlerden biri Taşucu'na atıksu arıtma tesisi kurmak olacak" diye konuştu.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları
- Prof. Dr. Koç’tan Prematüre Doğum Uyarısı: "En İyi Transfer Anne Karnında Olandır"
- Her yıl aynı caminin kubbesine yuva yapan leylek cemaatin ilgi odağı oldu
- Yangına dayanıklı kapı krizi: Antalya’da 1600 otelden yüzde 90’ı risk altında
- Thomas Reis: "Yarından itibaren kesinlikle kafamızı tekrar kaldırmamız gerekiyor’’
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim