




“Kırcami’de yaşanan mağduriyet giderilmeli”
“KIRCAMİ SİYASET ÜSTÜ OLMALI”
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Kırcami’nin yıllardır çözülemeyen ve adeta kangrene dönüşen imar sorununun artık çözülmesinin zamanının geldiğini kaydetti.
Kırcami konusunun kesinlikle siyaset üstü bir konu olması gerektiğinin altını çizen Başaran, “Kırcami’nin imar konusu 10 mahalleyi ve binlerce vatandaşımızı ilgilendiren, yıllardır çözüm bekleyen hayati derecede önemli bir konudur. 30 yıla yakındır ‘ha bugün çözülecek, ha yarın çözülecek’ diye insanlarımız üzerinde beklenti yaratılarak mağduriyetler yaşanmasına sebep olunmuştur. Her seçim döneminde seçim malzemesi yapılan Kırcami konusu artık siyaset üstü olmak durumundadır” dedi.
“YARGI TARAFSIZ OLMALI”
Kamuoyunda; Kırcami planlamasının hukuki bir gerekçeye dayanmaksızın uydurma sebeplerle iptal edildiği yönünde görüşler olduğunu da hatırlatan Başkan Başaran, “Hepimiz yargının aldığı kararlara saygılıyız ancak ortada çok ciddi iddialar var. Yargının tarafsız olmadığı ve siyasi iktidarın ciddi şekilde baskısı altında kaldığı görülüyor. Bunlar son dönemde sıkça şahit olduğumuz ve yaşadığımız şeyler. Ancak ortada bir Kırcami gerçeği de var. Bölge insanı; kamu yararı ve Toprak Kurulu Kararları olumlu sonuçlanmışken, artık hayalini kurduğu planlamanın bir an önce tamamlanmasını ve makus talihinin sona ermesini bekliyor. Bu yüzden yeni planlama sürecinin bölge halkının menfaatleri doğrultusunda bir an önce tamamlanmasını ve en hızlı şekilde sonuçlandırılmasını istiyoruz” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yenidoğan Uzmanları Antalya’da Buluştu: "Aşı Reddi Çocukları Korumasız Bırakıyor"
- Azerbaycan Dışişleri Bakanı’ndan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Başkan Nefi Kara: "Geleceğe dönük planlarımızı paylaştık"
- Gölcük Tabiat Parkı mobil erişime kavuştu
- Uzmanından Uyarı: Orta Kulak İltihabı Tekrarlıyorsa Emzik Bırakılmalı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim