




“Vatandaşı enflasyon canavarına ezdirdiler”
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, AKP’nin ülkeyi yönetemediğini belirterek, “Toplumun her kesimi büyük bir sıkıntı içinde. Emekliye, işçiye ve memura verilen zamlar daha ocak ayı bitmeden eridi gitti. Enflasyon canavarına ezdirilen dar gelirli, ucuz ekmek alabilmek için saatlerce soğukta kuyruk bekliyor. Türkiye bu kadar kötü yönetilmemeli. Ülkenin tek çıkış yolu ve kurtuluşu, İYİ Parti iktidarıdır” dedi.
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, ülkeyi 20 yıldır yöneten AKP iktidarının artık iflas ettiğini iddia etti. Ülkenin çok zor bir ekonomik kriz yaşadığını ancak AKP iktidarının bunu çözmek yerine suni gündem yaratarak gündem değiştirmeye çalıştığını ifade eden Başaran, “AKP’nin liyakatsiz ve iş bilmez kadroları yüzünden ülkemiz ve insanlarımız adeta can çekişiyor. Enflasyon canavarına ezdirilen dar gelirli, ucuz ekmek alabilmek için saatlerce soğukta kuyruk bekliyor. Üst üste gelen acımasız zamlar yüzünden elektrik faturaları ikiye katlandı. Neredeyse her haneye 1000 - 1500 TL’ye yakın elektrik faturası gelmeye başladı. Benzin, motorin ve gaza gelen fahiş fiyatlar yüzünden insanlar evlerinde klimalarını açamaz, araçlarına binemez duruma geldi.
Ülkenin yaşadığı ekonomik kriz ortadayken bu sıkıntıları çözmek yerine suni gündemlerle bunu unutturmaya çalışıyorlar. Ama bunlar nafile hamleler” dedi.
ÇARŞI VE PAZAR, ATEŞ PAHASI
Neredeyse her gün vatandaşla iç içe olduğunu, çarşı ve pazarı gezerek esnafın derdini dinlediğini kaydeden Mehmet Başaran, "Açıkçası toplumun her kesimi büyük bir sıkıntı içinde. Ülkemizde yaşanan korkunç enflasyonu en derinden yaşıyorlar. Emekliye, işçiye ve memura verilen zamlar daha ocak ayı bitmeden eridi gitti. Çarşı ve pazar, ateş pahası. Hem esnaf hem de vatandaş pahalılıktan dert yanıyor. Neredeyse sohbet etme imkanı bulduğumuz ve derdini dinlediğimiz herkes, ‘Bizi bunlardan kurtarın’ diye dert yanıyor. Bunu söyleyenlerin birçoğu da geçmişte AKP ve MHP’ye oy vermiş vatandaşlarımız. Türkiye bu kadar kötü yönetilmemeli. Bu işi beceremediler ve bundan sonra da beceremeyecekleri apaçık ortaya çıktı. Ben, sağduyulu ve makul insanlarımızın bir araya gelerek ilk seçimde AKP’ye ve ortağı MHP’ye sandıkta gereken cevabı vereceğine inanıyorum. Ülkenin tek çıkış yolu ve kurtuluşu, İYİ Parti iktidarıdır” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Yenidoğan Uzmanları Antalya’da Buluştu: "Aşı Reddi Çocukları Korumasız Bırakıyor"
- Azerbaycan Dışişleri Bakanı’ndan Mevlüt Çavuşoğlu’na taziye ziyareti
- Başkan Nefi Kara: "Geleceğe dönük planlarımızı paylaştık"
- Gölcük Tabiat Parkı mobil erişime kavuştu
- Uzmanından Uyarı: Orta Kulak İltihabı Tekrarlıyorsa Emzik Bırakılmalı
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim