Bugün 06 Mayıs 2024 Pazartesi
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2413.146
    %0.96
  • Dolar
    32.2664
    %-0.21
  • Euro
    34.8187
    %-0.11
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Esnaf odasından Cemiyet’e ziyaret
26 Nisan 2024 Cuma 11:48

Esnaf odasından Cemiyet’e ziyaret

Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf Odası Başkanı Özcan Sucu, Turizm Haftası dolayısıyla şehrin sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf Odası Başkanı Özcan Sucu, Turizm Haftası dolayısıyla şehrin sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Başkan Sucu ve beraberindeki heyet, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin merkezinde, Cemiyet Başkanı İdris Taş ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

tas-sucu.jpg

Ziyaret sırasında Başkan Sucu, Antalya'nın turizm başkenti olması ve özellikle tarihi Kaleiçi bölgesiyle ilgili olarak görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti. Yerel basının önemine vurgu yaparak, Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin şehrin en önemli kurumlarından biri olduğunu ifade etti. Başkan Sucu, "Zor bir meslekte görevlerini yerine getiren tüm basın çalışanı gazeteci dostlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

tas-sucu1.jpg

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş da yaptığı açıklamada, Antalya'daki esnaf odalarının şehirde önemli işler yaptığını vurgulayarak, "Biz de bir sivil toplum kuruluşuyuz. Bu şehirdeki bütün derneklerle, odalarla ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla istişare halindeyiz. Hepimizin amacı bu şehre dokunabilmek. Bu kapsamda ziyaretimize gelen Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf Odası yöneticilerine teşekkür ediyorum" diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret, Antalya'da işbirliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaparken, şehrin farklı sektörlerinin bir araya gelerek kent yaşamına katkı sağlamak için birlikte çalışma kararlılığını yansıttı.

 

HABER: İSA KAVLAK

Bu haber toplam 454 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim