Bugün 23 Ekim 2024 Çarşamba
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    3017.587
    %-0.16
  • Dolar
    34.2879
    %0.17
  • Euro
    36.9787
    %-0.07
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Elmalı'da yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor
23 Ekim 2024 Çarşamba 15:35

Elmalı'da yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Elmalı Belediyesi, Salur ve Yılmazlı mahallelerini birbirine bağlayacak olan yeni yolda asfalt öncesi stabilize çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Halil Öztürk, çalışmaları sürekli takip ediyor ve ekiplere kolaylıklar diliyor.

Elmalı Belediyesi, Salur ve Yılmazlı mahallelerini birbirine bağlayacak olan yeni yolda asfalt öncesi stabilize çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Halil Öztürk, çalışmaları sürekli takip ediyor ve ekiplere kolaylıklar diliyor.

Elmalı Belediyesi, ilçenin Salur-Yılmazlı mahalleleri arasındaki bağlantı yolunu modernleştirmede hız kesmeden çalışmalara devam ediyor. Asfalt öncesi stabilize yol yapım çalışmalarında, belediye ekipleri gece gündüz demeden, yolun kısa süre içinde tamamlanması için yoğun çaba sarf ediyor.

elmali1-020.jpg

Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, yaptığı açıklamada yolun asfaltlanmasından önce çalışmaların büyük bir özveri ile yürütüldüğünü belirtti. Başkan Öztürk, "Salur ve Yılmazlı mahalleleri arasında önemli bir ulaşım yolu olan bu güzergahta, asfalt öncesi stabilize yol inşaatını ve aralıksız sürdürüyoruz. En kısa sürede asfaltlama işine geçeceğiz ve bu yol, vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu bir şekilde kullanabileceği modern bir hal alacak” dedi.

elmali-020.jpg

BAŞKAN'DAN EKİPLERİNE TEŞEKKÜR

Başkan Halil Öztürk, çalışmaları yürüten belediye ekiplerine ayrıca teşekkür ederek, "Bu süreçte mesai saati gözetimsiz ve özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Genel ulaşım yoluna da önemli bir katkı sağlayacak. Çalışmalar tamamlandığında bölge halkı, bu yatırımın faydasını uzun yıllar boyunca yaşayacak" dedi.

Yolun tamamlanması sabırsızlıkla bekleniyor[U1] 

Yolun tamamlanması, Salur ve Yılmazlı mahallelerinde yaşayan vatandaşlar tarafından da merakla bekleniyor. Özellikle bu bölgede, ulaşımın daha hızlı ve güvenli hale gelmesi, ekonomik anlamda da önemli bir katkı sağlayacak. Başkan Öztürk, yolun tamamlanmasıyla hem mahalleler arası ulaşımın artacağını hem de bölgesel kalkınmada olumlu etkiler yaratacağını belirtti.

Son olarak Başkan Öztürk, yolun yapımının planlanan süresinin tamamlanacağını ve kısa bir süre içerisinde asfaltlama işlemlerine geçileceğini vurguladı. "En kısa sürede yolumuzu asfalta kavuşturacağız. Elmalı'mıza yakışır bir şekilde, modern ve kullanışlı yollar inşa etmeye devam ediyoruz" diyerek çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

HABER: EROL YILDIZOĞULLARI

 
Bu haber toplam 69 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim